Doorsteek omheining Hoogeveen

U wilt graag doorsteek omheining kopen in de buurt van Hoogeveen? Bekijk het scherp geprijsde assortiment van Import Mersman op de website. Doorsteek omheining is verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. De doorsteek omheining die wij aan u leveren is rond-in-rond. Wij bieden 2-gats palen en 3-gats palen aan variërend in de lengtes van 200×12 cm en 225×14 cm. Al ons hout is geïmpregneerd in plaats van gecreosoteerd. Hier hebben wij bewust voor gekozen. Gecreosoteerd hout is slecht voor het milieu. Om die reden hebben wij gekozen voor doorsteek omheining dat geïmpregneerd is. Doorsteek omheining wordt vaak gebruikt als paardenbak of als hekwerk om het huis. Wij bieden complete paardenbakken aan tegen scherpe prijzen.

Doorsteek omheining Hoogeveen

Doorsteek omheining kopen in Hoogeveen zonder tussenhandel

Omdat u rechtstreeks bij de importeur inkoopt garanderen wij u extreem lage prijzen. Import Mersman is gevestigd in Geesbrug, nabij Hoogeveen. U kunt het hout bij ons afhalen, maar wij leveren de doorsteek omheining ook in Hoogeveen, Assen, Meppel, Emmen en omstreken. U kunt de doorsteek omheining van te voren bij ons komen bekijken. Al het hout ligt op voorraad nabij Hoogeveen.

Al meer dan 15 jaar uw betrouwbare houthandel

Import Mersman is opgericht in 2002. Door de goede relaties die wij hebben met Wit-Rusland, kunnen wij het hout tegen scherpe prijzen inkopen. Wij werken al jarenlang met vaste en betrouwbare leveranciers in hout. Het hout komt per vrachtwagen naar de Nederlandse Grens. Daar wordt het gecontroleerd en vervolgens verder getransporteerd in de richting van Hoogeveen.

Houthandel in Hoogeveen: Import Mersman

Naast doorsteek omheining, leveren wij meer hout in de buurt van Hoogeveen. Zo kunt u bij ons terecht voor pellets voor in uw pelletkachel. Maar ook voor losse palen of weidepalen bent u bij Import Mersman aan het juiste adres.

Heeft u nog vragen? Dan kunt u contact met ons opnemen.