Doorsteek omheining – Houten hekwerk

U bent op zoek naar een houten hekwerk rondom uw woning. Import Mersman biedt rond-door-rond doorsteek omheining aan dat goedkoop, duurzaam en van kwalitatief hout gemaakt is.

Doorsteek omheining rond

Doorsteek omheining wordt vaak gebruikt als hekwerk rondom een huis. Wij zien steeds vaker dat dit ook als paardenbak wordt gebruikt in een weiland. Het robuuste hout zorgt voor een stevig hekwerk. Daarnaast geeft het een exclusieve uitstraling aan uw tuin.

Wij geven u graag meer informatie, zodat u de juiste keuze kunt maken.

 

Soorten, maten en verduurzaming van het hout

Doorsteek omheining is in verschillende soorten en maten leverbaar. Daarnaast moet het hout geïmpregneerd worden, zodat het niet gaat rotten.

Soorten doorsteek omheining

Doorsteek omheining is te verkrijgen in verschillende modellen. Elk ontwerp heeft een eigen karakter.

  • Vierkant
  • Half rond
  • Rond

Import Mersman biedt doorsteek omheining aan dat rond is, ook wel rond-door-rond genoemd, het voordeel hiervan is dat u het gemakkelijk zelf kunt plaatsen. Daarnaast geven de ronde houten palen veel stevigheid in het hekwerk. Hierdoor kunnen paarden niet door het hekwerk uitbreken.

De verschillende maten

Doorsteek omheining is te verkrijgen in verschillende maten. Import Mersman de volgende afmetingen aan:

2-gats palen wil zeggen dat er twee liggers door de palen heen steken. Bij 3-gats palen steken er drie liggers door de palen heen.

 

Verduurzaming van het hout

Doorsteek omheining is zowel te vinden als geïmpregneerd hout, als gecreosoteerd hout. Wij hebben gekozen voor geïmpregneerd hout. Dit komt de kwaliteit van het hout ten goede, is beter voor het milieu en geeft een natuurlijke uitstraling.

Gecreosoteerd hout is ingesmeerd met teer. Dit is erg slecht voor het milieu en daarnaast is het vervelend om hier mee te werken.

Goedkope doorsteek omheining

Bestel uw goedkope rond-door-rond omheining bij Import Mersman. Het hout is gemakkelijk te plaatsen, duurzaam en geeft een exclusieve uitstraling aan uw tuin.