Houten hekwerk goedkoop kopen bij Import Mersman

Import Mersman biedt een goedkope oplossing voor houten hekwerk. Wij bieden deze houten hekwerken in verschillende maten aan. Door eigen import en geen tussenhandel garanderen wij u een lage prijs. De houten palen zijn onder hoge druk geïmpregneerd. Deze impregnatie garandeert een lange levensduur. Kwalitatief hout tegen lage prijzen, welkom bij Import Mersman.

Een omheining van hout voor uw weide, tuin of paardenbak

Deze houten omheiningen worden veelal gebruikt voor het afzetten van de weide, een tuin, maar ook steeds vaker als paardenbak. Deze ronde palen zijn netjes afgewerkt en geven een exclusieve uitstraling.

houten hekwerk

Doorsteek omheining voor bijvoorbeeld paarden of andere dieren in uw weide. Naast dat u dit hekwerk gebruikt om uw weide mee af te zetten zijn deze palen ook goed geschikt als paardenbak. Met de handige rekenmachine op onze website heeft u in een paar stappen uw paardenbak berekend. De prijs komt direct in beeld afhankelijk van het ingevoerde aantal m2.

Ronde houten palen

Doorsteek omheining

De houten palen zijn rond van vorm en hebben 2 of 3 gaten. De zogenoemde liggers steekt u do
or de palen heen. Op deze manier krijgt het houten hekwerk een sterke verbinding. Bij Import Mersman bieden wij u zowel doorsteek omheining aan als de liggers. Daarnaast hebben wij een goedkope oplossing als doorgang van uw hekwerk.

 

Voor slechts €25,- excl. BTW heeft u een poort voor uw paardenbak.

Geïmpregneerde houten paal

De houten palen zijn onder hoge druk geïmpregneerd met Thalith E3499. Deze impregnatie is ter verduurzaming van het hout en voorkomt het rotten wanneer u de palen in de grond plaatst.

Import Mersman

Houthandel Import Mersman uit Geesbrug garandeert lage prijzen, omdat wij niet te maken hebben met prijsverhogende tussenhandel. Wij hebben een strenge selectie op het hout dat geleverd wordt. Door onze jarenlange relaties met diverse houtleveranciers kunnen wij het hout goedkoop aanbieden. Waarom zou u meer betalen?

Ga door naar de webshop