Over ons

Wij willen ons even voorstellen

Import Mersman is opgericht in 2002 door Ruud Mersman. De handel in hout is ontstaan door zijn vrouw Olga. Ongeveer 20 jaar geleden is Olga vanuit Rusland naar Nederland gekomen. Door de goede contacten – die zij tot op de dag vandaag heeft – in Wit-Rusland is de handel in hout ontstaan.

Waar het allemaal begon..

Import Mersman begon in 2002 met de verkoop van meubilair. Ruud kwam er al gauw achter dat dit niet de handel was waar hij naar op zoek was. De 100.000 verschillende soorten wensen, en een beperkt aanbod sloot niet naadloos op elkaar aan. Ruud besloot om zich te richten op tuinschermen. En met succes! Ruud kon concurreren op prijs en wist de tuinschermen voor de helft van de prijs aan te bieden in vergelijking met de concurrerende markt. In een later stadium zijn hier de piketten voor de (wegen)bouw aan toegevoegd. Ruud kreeg door de jaren heen veel terugkerende klanten en dit zorgde voor grotere inkopen in Wit-Rusland.

Vandaag de dag heeft Ruud een groot klantenbestand ontwikkelt. Veel nieuwe contacten op gedaan in Wit-Rusland. De prijs/kwaliteit verhouding is hoog en op deze manier weet Import Mersman staande te blijven in een concurrerende markt.

Gewoon lekker scherp met de prijs

Door het hout te importeren en rechtstreeks aan consumenten te verkopen, kan Import Mersman haar producten scherp aanbieden. De prijzen worden op deze manier niet verhoogd door tussenhandel.