Paardenbak kopen bij Import Mersman

Wij bieden u een complete paardenbak van 40 bij 20 aan voor maar 999,- euro inclusief BTW. De paardenbak is inclusief poort. Uw kunt op een eenvoudige manier zelf een bijpassende poort maken. De paardenbak koopt uw direct bij de importeur zonder prijsverhogende tussenhandel.

Doorsteekomheining Rond in Rond

De doorsteekomheining rond in rond is onder hoge druk geïmpregneerd, zodat het zijn natuurlijke houtkleur behoud. De doorsteek-omheining rond in rond geeft ook een mooie natuurlijke uitstraling aan uw paardenbak of boerderij.

Poort paardenbak

Een mooie eenvoudige bijpassende poort maken voor uw paardenbak. Dat kan! U hebt al een mooie bijpassende poort van 2,5 meter voor 50,- euro inclusief BTW (Zie foto´s). Als, u een paardenbak van 40 bij 20 besteld zit de poort er natuurlijk standaard bij.

Kwaliteit

Zowel de palen als de liggers van de paardenbak zijn onder hoge druk geïmpregneerd. Hierdoor geven de palen en de liggers de paardenbak een natuurlijke en strakke uitstraling. TANALITH E3499 is volgens ons het beste alternatief voor het milieuvervuilende Creosoteren.

Uiterlijk

De paardenbak geeft een mooie en strakke exclusieve uitstraling aan uw huis, boerderij enz. U kunt de Rond in Rond omheining ook plaatsen om de waarde van uw huis of boerderij aanzienlijk te verhogen. Met een kleine investering maakt u uw huis of boerderij helemaal af!

Bestel nu

Wacht niet langer en bestel een complete paardenbak van 40 bij 20 meter, en maak uw boerderij of huis Compleet! U kunt altijd contact met ons opnemen. Bekijk ook onze andere aanbiedingen!

Overige import producten
- Russisch Berken-multiplex platen : 152,5x152,5cm 6, 9, 12 en 18mm
- Piketten voor uitzetwerk
- Pellets  voor pellet kachels
- Beuken openhaardhout oven gedroogd