Tuinpalen, goede kwaliteit en lage prijs

Tuinpalen kopen bij Import Mersman

Bent u opzoek naar tuinpalen? Dan helpen wij u graag verder.

U kunt bij ons verschillende soorten houten palen kopen. Deze palen worden vaak als “omheining hout” gebruikt. De houten tuinpalen zijn leverbaar in verschillende maten. Of u nou opzoek bent naar een rondhout tuinpaal van 150 centimeter lang of rondhout palen van 200 centimeter lang. U kunt de houtenpaal of houtenpalen afhalen in Geesbrug, tevens kunnen wij u de houten palen bezorgen op locatie.

 

Tuinpalen bezorgen

Tijdens het afrekenen krijgt u de bezorgkosten naar uw woonplaats in beeld. De houten tuinpalen worden met onze eigen bezorgservice bij u afgeleverd. Indien u graag wilt dat uw houten tuinpalen bezorgd worden, kunt u dit aangeven tijdens het afrekenen.

 

Gecreosoteerde palen of geïmpregneerde palen?

Wij gaan voor kwaliteit en milieubewustheid, daarom hebben wij gekozen om een geïmpregneerde houtenpaal bij ons in het assortiment op te nemen. Wat is het voordeel daarvan? Geïmpregneerde palen gaan langer mee en zijn beter voor het milieu. Er is in de afgelopen jaren veel kritiek geweest op gecreosoteerde palen. De stoffen waarmee een paal gecreosoteerd wordt blijken kankerverwekkend te zijn en slecht voor het milieu. Wij willen graag onze bijdrage leveren aan een goed milieu en hebben daarom gekozen voor geïmpregneerde palen. Deze impregnatie zorgt voor dezelfde verduurzaming van het hout.

Houten tuinpalen plaatsen

U heeft een houtenpaal gekocht en nu moet deze geplaatst worden. Met een paar handige handen is dit zo gebeurd. Wij geven u een stappenplan voor het plaatsen van een geïmpregneerde tuinpaal.

  1. Begin met het uitmeten. Waar komen de palen te staan en wat is de spreiding tussen de palen?
  2. Pak een grondboor Zorg dat u diep genoeg boord, zodat de palen later niet gemakkelijk kunnen afbreken
  3. U kunt er voor kiezen om het gat te vullen met beton of de paal zo te plaatsen.
  4. Indien u kiest voor het plaatsen zonder beton, smeer de paal dan in met verf (het gedeelte wat in de grond zakt).
  5. Gooi het gat dicht, en zorg dat de paal waterpas staat.