Geplaatst op Geef een reactie

Paardenbak Hoogeveen

Paardenbak Hoogeveen
Bent u op zoek naar een paardenbak in de buurt van Hoogeveen. Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Ons bedrijf is gevestigd in Geesbrug, ongeveer 12 Km van Hoogeveen. Wij bieden u al een complete paardenbak van 40×20 meter in de buurt van Hoogeveen aan voor maar: 999,- euro! De paardenbak is natuurlijk inclusief hout voor een poort.

Uitstraling
U woont in de buurt van Hoogeveen en wilt uw huis of boerderij verkopen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met een kleine investering maakt u uw huis of Boerderij stukken aantrekkelijker. Een paardenbak of omheining geeft uw huis of boerderij een mooie en strakke uitstraling. Ons bedrijf is slechts 15 minuten rijden van Hoogeveen, dus zoekt u een complete paardenbak in de buurt van Hoogeveen twijfel niet langer!

De Palen
De palen van de Complete paardenbak voor de omgeving Hoogeveen zijn onder hoge druk ge├»mpregneerd. Dat zorgt voor een lange houdbaarheid en de palen met de liggers behouden hun natuurlijke kleur. TANALITH E3499 vonden wij het beste alternatief voor het milieu vervuilende Creosotiseren. De palen van de paardenbak zijn 200 bij 12 cm rond en de liggers zijn 250 bij 8 cm rond. Woont u in de buurt van Hoogeveen, dan kan de paardenbak tegen een kleine vergoeding bezorgd worden, maar afhalen kan natuurlijk ook. Bel voordat u langskomt 0524 – 291 641 zodat u zeker weet, dat er iemand aanwezig is.

Poort Paardenbak

Bij een complete paardenbak van 999,- euro zit het hout voor een poort er natuurlijk bij inbegrepen, maar u kunt ook een kant en klare poort erbij kopen. Kom gerust langs als u in de buurt van Hoogeveen woont. Wij verkopen een complete poort voor uw paardenbak voor maar 99,- euro exclusief btw. U kunt de poort zelf ook in elkaar zetten, dan betaald u 25,- euro exclusief btw. Het sluitwerk dat erbij hoort kost u 29,95,- exclusief btw.

Woont u in de buurt van Hoogeveen en zoekt u een complete paardenbak? Wacht niet langer!

Bestel Nu